Om PC Service Hvissinge

PC Service Hvissinge er en privat drevet hobbyvirksomhed beliggende i Hvissinge (Glostrup) tæt ved både Helsingør- og Frederikssund-mortorvejen.

Virksomheden er drevet af en enkelt person. Da vi er en hobbyvirksomhed, opererer vi ikke på fuld tid. Arbejdet foretaget som udgangspunkt i eftermiddags og aftentimerne. Dog kan vi for det meste besvare mails det meste af dagen, samt evt. opkald efter aftale. Personligt fremmøde kan kun ske efter aftale. Møder man alligevel op uden forudgående aftale, vil man blive afvist. Dette er naturligvis grundet privatliv og andre aftaler, da vi ikke er en fysisk butik med helt faste åbningstider.

På nuværende tidspunkt er foretagendets faciliteter i den spæde opstart og der vil blive opdateret via bloggen på siden, som udviklingen skrider frem. Derfor kan der ligeledes være lidt længere behandlingstid på det fysiske arbejde. Dette er eksempelvis i forhold til bestilling af reservedele eller andre komponenter, da vi p.t. ikke har et fungerende lager. Vi vil med tiden have et lager af smådele til lette service opgaver og hurtige eller midlertidige reparationer. Dog er vi ikke en fuldblodsvirksomhed, så vi vil aldrig kunne tilbyde et stort lager med en masse forskelligt hardware.

Vi forsøger at handle reservedele og opgraderinger lokalt i Danmark eller via Tyskland. Dog kan pris eller tilgængelighed være en faktor, som kræver handel over hele verden. Især reparation af ældre maskiner kan kræve dele importeret fra Asien.

Grundet virksomhedens art og hensyn til privatliv, vil adressen ikke fremgå af hjemmesiden.